Oriëntatiegesprek

Wil jij weten wat je kunt verwachten van mij als jouw coach of HR-adviseur? Dan ga ik maar al te graag het gesprek met jou aan.

Voordat het coachingstraject of het advies omtrent jouw hr-afdeling wordt gevormd en uitgevoerd is er volledige aandacht voor jou en alle andere benodigdheden die een succesvolle samenwerking garanderen.

Persoonlijk Coach

Mijn doel als persoonlijk coach is niet om jou te onderwijzen maar om jou zelf je talenten te laten ontdekken, vrij te maken en te bevorderen. Naast het onderzoeken van jouw talenten die gerelateerd zijn aan jouw vraag ben ik daar om verdere ontwikkeling in gang te zetten.

HR-Adviseur

Als jouw HR-adviseur ondersteun ik jou of degene verantwoordelijk voor jouw personeelsbeleid bij de voorbereiding en uitvoering hiervan. Vanwege mijn werkervaring binnen HR-afdelingen in verschillende bedrijven ben ik in staat om HR gerelateerde vraagstukken te beantwoorden en om te zetten in concrete acties.

Mijn persoonlijke rode draad die ik opteer als jouw persoonlijk coach of HR-adviseur is een transparante manier van samenwerken gebaseerd op het bewerkstelligen van jouw wensen.