”Yolanda beschikt over de juiste tools om jou daadwerkelijk te helpen”

Ik, Ed Jonker directeur van Bakkerij Jonker, kan namens de hele directie en rest van de staf met trots zeggen dat Yolanda van der Niet ons heeft geholpen bij het uitwerken van verschillende verbeterpunten binnen de Bakkerij.

Yolanda heeft ons vooral geholpen bij het maken van de juiste keuzes, denk hierbij aan de keuzes die wij hebben moeten maken op het gebied van ons personeelsbeleid even als de vraag of wij moest uitbreiden of terug moesten naar de basis.

Momenteel hebben wij een vervolg gegeven aan het coachingstraject omdat wij de tools die Yolanda beschikt, zoals de kennis die zij heeft omtrent personeelszaken en het feit dat ze haar wortels heeft binnen de bakkerijwereld, zeer waarderen.

Wij kijken uit naar het vervolg van dit project en zouden dit zeker aan iedereen aanraden die op zoek is naar een coach die haar roots heeft binnen personeelszaken en het bakkerijleven maar dit ook zeker binnen verschillende industrieën kan overbrengen vanwege haar capaciteit om een duidelijke en transparante manier van werken te realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *