” We kregen rust in de Bakkerij”

Harm Lamers van de Bakkers Lamers over de samenwerking met Yolanda van der Niet:

”Alhoewel we een prachtig bedrijf hebben, vinden wij dat er nog heel veel verbeterd kan worden . Het sprak mij direct aan en niet veel later hadden wij ons ook daarom ingeschreven voor het project ”Ambitie in Ondernemen” en werden we gekoppeld aan coach Yolanda van der Niet.

Aan de hand van testen en gesprekken werd eerst een profiel geschetst ,waarbij je ook een spiegel voorgehouden werd. Dit alles op een zeer positieve manier maar wat ons wel tot nadenken zette. Structureel werden er plannen gemaakt van wat er verandert moest worden en hoe we dat gingen doen.

Inmiddels zijn de eerste veranderingen zichtbaar binnen het bedrijf en we worden er echt gelukkig van en het allerbelangrijkste voor ons:

WE KREGEN RUST IN DE BAKKERIJ !

Het positieve coachen van Yolanda heeft er zeker toe bijgedragen om eens anders naar jezelf en je bedrijf te kijken alsmede naar je vennoten en om ook anders te denken.

Ik kan zeggen dat ik namens de gehele directie spreek als ik zeg dat we dit iedereen aanraden voor als je denkt dat het beter kan en moet zowel zakelijk als privé”.