“Yolanda is een fijn gesprekspartner”

Bakkerij Dunselman was één van de meerdere bakkersondernemingen die besloot om het traject ”Ambitie in Ondernemen” met mij aan te gaan.

We zijn begonnen met een oriëntatiegesprek en vandaar uit verder gegaan op zoek naar wat de bakkerij, zijn werknemers en de ondernemers zelf zouden kunnen doen om de bakkerij nog verder te verbeteren.

Tijdens deze samenwerking heb ik uitvoerige gesprekken en evaluaties gehad met de Heer Nicolay Grooff, Operationeel Directeur Bakkerij bij Bakkerij Dunselman.

Naar aanleiding van deze samenwerking heeft Nicolay Grooff het volgende mede te delen: “Yolanda is een ontzettende fijne gesprekspartner voor mij geweest tijdens het “Ambitie in ondernemen” traject. Kernwoorden als goed luisteren, analyseren, inspireren, positieve feedback zijn dan ook zeer zeker van toepassing op haar”

Iets waar ik heel trots op mag zijn al zeg ik het zelf.